Bed en Breakfast in koeienschuur
Rust en privacy bij De Bergse Hei

Zakelijk overnachten

Bent u op zoek naar een accommodatie voor uw werk in de omgeving van Oss? Of zoekt u een overnachtingsadres voor uw medewerkers, collega’s, expats of zakenrelaties? Onze accommodatie is ideaal voor zakelijke gasten die verlangen naar rust en privacy.

De B&B is makkelijk bereikbaar en bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van Oss en 10 minuten vanaf de A50 en A59. U kunt uw auto gratis parkeren bij de accommodatie. 

Comfortabele en inspirerende werkplek

Onze zakelijke faciliteiten

Bij B&B De Bergse Hei bent u van alle gemakken en comfort voorzien om rustig te kunnen werken. Zo is de slaapkamer semi-gescheiden van het keukentje met de werkplek. De kamer beschikt over faciliteiten zoals een uitklapbaar bureau/tafel, wifi, TV, thee- en koffiefaciliteiten en meer.

 Onze kamer is zo ingericht dat u niet afhankelijk bent van de aanwezigheid van een receptie en heeft u 24/7 alle vrijheid om in- of uit te checken. Op verzoek maken wij ook graag een ontbijtje voor u klaar.

Studio overnachten Brabant
Ontvang een korting op uw overnachting

Goedkoop overnachten voor één persoon

Mocht u zakelijk gebruik willen maken van onze B&B, dan kunt u informeren naar onze zakelijke tarieven. Deze tarieven zijn van kracht indien u alleen bent én u blijft overnachten op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Wilt u direct boeken? Vermeld dan tijdens de boeking “zakelijk overnachten” in het opmerkingenveld. Wij nemen daarna contact met u op. 

Heeft u even geen concentratie, behoefte aan inspiratie

of wilt u tot rust komen tijdens uw pauze?

 

Voordelen zakelijk overnachten

Korting

Speciale zakelijke tarieven

Bereikbaarheid

Dicht bij A50 en A59

24/7 in-uit checken
Alle vrijheid om in- of uit te checken
Wifi

Draadloos internet

Rustige omgeving

In de pauzes en na het werken kunt u genieten van een bosrijke omgeving.

Comfortabele werkplek

De kamer beschikt over een uitklapbare tafel die u kunt gebruiken als bureau.